Alennuskoodi Cdonille

Keväällä lapsille pitää hankkia kaikenlaisia tavaroita ja leluja lisää. Hiekkalelut ensinnäkin tahtoo yhdessä kesässä mennä niin hukkaan ja rikki, että niitä saa hankkia joka kevät aika kasan lisää. Lapiot, ämpärit ja hiekkakakkukupit vääntyy, hapristuu ja hajoaa. Nekin varmaan kestäisi jos niitä säilytettäisiin esim sateen ja auringon suojassa aina silloin kun niitä ei käytetä.

Toinen suuri menoerä lapsiperheessä joka kevät on kevätvaatteet, lenkkarit ja polkupyörät. Meillä kaikille kolmelle täytyi hankkia uudet takit ja ulkohousut ja tietysti joka kevät hankitaan uudet lenkkarit. Lenkkareista turhauttaa maksaa, koska ne menevät vain yhden kesän ja kuitenkin hyvät lasten kengät maksavat saman verran kuin aikuisten.

Polkupyöriä saa onneksi myös käytettynä ja niitä voi ostaa käytettynä. Olen nyt katsellut meidän kolmivuotiaalle potkupyörää, jolla hän voisi harjoitella tasapainoa ja pääsisi kenties aikaisemmin oikean pyörän selkään. Katselin ensin käytettyjä sellaisia, mutta kun vertailin hintoja lelukauppojen ja muiden kauppojen uusiin vastaaviin, käytetyistä pyydettiin oikeastaan samaa hintaa kuin uusista!!

potkupyora-vaaleanpunainen-cdon-lelut

Esimerkiksi CDON verkkokaupassa potkupyörä käsijarrulla maksaa noin 45 euroa, mikä ei mielestäni ole kyseisestä vekottimesta lainkaan paha hinta. Sama pyörä menee meillä sitten kahdella lapsella minkä jälkeen sen voi myydä tai laittaa muuten kiertoon. Käytettynä noista pyydettiin 40-50 euroa!

Vaikka CDON verkkokaupassa on harvoin mitään erityisempiä alennuskoodeja, siellä on kuitenkin aika kilpailukykyiset hinnat perushintatasoltaan ja esimerkiksi nyt lasten ulkoleluista ja muista lasten ulkoiluun liittyvistä jutuista oli tosi hyviä alennuksia, Esimerkiski tuosta potkupyörästä taisi olla ainakin parinkymmenen prosentin alennus. Nyt oli myös kengistä huippualennus, kun sielä tais olla kengät -30% ja sit sellainen alennus, että yli satasen kenkäostoksista 50 euron alennus! Eli käytännössä kengät saa siis puoleen hintaan!

Tuolla CDONin verkkokaupassa on muutenkin yllättävän paljon lasten leluja ja tarvikkeita. Postikulut on aika edulliset ja jos liittyy kanta-asiakkaaksi nekin taitaa saada ilmaiseksi. Yleisesti ottaen CDON on siis ruotsalainen verkkokauppa, joka myy kaikkea mahdollista, sellainen tavaratalo. Sieltä voi siis lisäksi ladata pelejä, vuokrata elokuvia ja tehdä muita tämäntyyppisiä ostoksia jotka saa heti netissä käyttöön itse. Itse kun ostan paljon netistä tavaraa, olen kyllä ollut tyytyväinen CDONin palveluun, toimitusaikoihin, hintoihin jne ja tietysti valikoimaan! On mukava kun voi tilata monenlaista yhtä aikaa, ei esim tarvi tilata lasten leluja ja kenkiä eri paikoista.

Suosittelen kokeilemaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

25 − 15 =